Grattis!

När Ea kom in i pappas liv, i vårt liv – så fick vi Camilla på köpet. Jag var väl ungefär i Ellas ålder, och nu när jag ser på henne och Klara ser jag – jag var ju verkligen liten! Jag hör ofta Klara säga – Camilla är min bästa kompis! Och det är nog sant, redan när vi – barnen på pappas sida – så var Camilla någon man såg upp till. Hon var cool, jättecool.
Första gången jag träffade Sören, det var ungefär vid 6ans busshållplats på Gustav Adolfstorg. Och min första tanke var – vad coola de är tillsammans.
Jag träffar inte Camilla så ofta, men varje gång jag träffar henne förundras jag fortfarande, efter alla dessa år – hur cool hon är.  På Farfars 80-årsdag förundrades jag över hennes stövlar och även idag matchar hon sin coola, svartvita klänning med svarta stövlar. Och musiken till utmarschen, Det var coolt. Detta bröllopet – det är ballt häftigt grymt – Det är Camilla!

Verkligen lycka till, och tack för att jag får delta på er stora dag. Jag kan inte tänka mig en bättre man för Camilla. Sören – du är perfekt för vår perfekta, älskade Camilla. Ni är finast i världen ;D

Många kramar och lyckönskningar,
Lisa Engman Hultberg

One Response to “Grattis!”

  • Camilla says:

    Tack underbara Lisa! Så roligt att se dig irl. Hoppas det blir fler gånger snart. Du är världens mysigaste!
    Kram
    Camilla